logo

Početna O nama Proizvodi Kontakt
Karton
Da bi se proizvod zaštitio, tj. bezbedno transportovao, skladištio i dostavio do krajnjeg potrošača, on mora da se stavi u odgovarajuću ambalažu. Ambalaža štiti proizvod od raznih mehaničko-fizičkih, hemijskih, mikrobioloških i klimatskih uticaja.
Isto tako, ambalaža štiti spoljašnju sredinu, odnosno ljude, od štetnih uticaja proizvoda.
>detaljnije

Delatnosti koje firma obavlja:


1. Proizvodnja kartonske ambalaže
2. Nespecijalizovana trgovina na veliko i malo
3. Usluga štampe

PDV potvrda
Identifikacija
Kontakt u Leskovcu
Bojana Đorđević
+381 63 681 628
+381 64 613 0804
[email protected]O nama
 
Firma "Laxablo doo" osnovana je 2005. god. sa ciljem da se bavi proizvodnjom proizvoda od papira i kartona. Jedan od razloga za pokretanje ove vrste posla je proizvodnja ekološkog proizvoda, što znači da ne zagađuju životnu sredinu.
   
U početku, uslovljena nedostatkom mehanizacije, firma se bavila samo proizvodnjom standardnih transportnih kutija od troslojne i petoslojne lepenke. Kasnije dodavanjem pojedinih mašina dobila je mogućnost za proizvodnju kartonske ambalaže, bilo koje vrste i oblika sa jednobojnom štampom. Boje koje se koriste za štampu su na bazi vode, tako da ni one ne zagađuju životnu sredinu.
   
Aprila 2010. god. je pokrenuto uvođenje sistema kvaliteta ISO 9001:2008, što govori o konstantnom poboljšanju kvaliteta ne samo proizvoda nego i celokupnog funkcionisanja firme. Od januara 2011. firma posluje po standardima menadžmenta kvaliteta ISO 9001:2008.
   
Pretežna delatnost je proizvodnja kartonske ambalaže od petoslojne lepenke, troslojne lepenke, hromo kartona i presovanog kartona, koji mogu biti plastificirani i kaširani alu-folijom ili papirom u punom koloru. Pored toga, firma vrši: usluge štampanja, nespecijalizovanu trgovinu na veliko i malo i usluge prevoza.